lak

Мої цінності та якості

Енергодарський міський ЦСС

20.01.2022 року на виконання співпраці з Василівським РС №1 «Центр пробації» в Запорізькій області на базі Енергодарського міського центру соціальних служб, для осіб, які засуджені до покарань без позбавлення волі, практичним психологом було проведено тренінгове заняття «Мої цінності та якості».

IMG-a320fc69cd0f57cc70201bc25ceb33ac-V.jpg

Метою заходу було актуалізувати систему ціннісних орієнтацій молоді, розширити уявлення про систему цінностей людського суспільства загалом та окремої людини зокрема, сприяти розширенню системи термінальних та інструментальних цінностей особистості.

Проведений захід, спонукав до забезпечення конструктивної атмосфери та активної роботи на тренінговому занятті. Усі учасники заходу проаналізували цінні речі у власному житті, виконали вправу «Всесвіт моїх маленьких цінностей» та пройшли проективний тест «Ваші життєві цінності».

Молоді люди проявили неабияку активність та зацікавленість з цієї теми під час дискусії. Серед присутніх були розповсюджені інформаційні буклети «Які бувають цінності у людини»».

Груповим заходом було охоплено 3 особи.

d2939c11bd9ce6f79a91c05f809cc9aa.jpg