lak

Захід до Дня соборності України

КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради

22 січня Україна святкує День соборності нашої держави, який має на увазі проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки.

bg6n.jpg

Саме тому 21.01.2022 року на базі Веселівського загальноосвітнього навчального закладу I-III ступенів № 1 завідуючим відділення соціальної роботи комунальної установи «Центр соціальних послуг» Нудьгою Юлією був проведений захід, присвячений цьому святу, з учнями 8-го класу. Виховна година була спрямована на формування у підростаючого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності й любові до Батьківщини, турботи про благо свого народу.

Дітям був представлений відеоролик, який розкривав особливості Дня Соборності України. Учні із задоволенням переглянули матеріал та прослухали міні-лекцію з даної теми. Наступним елементом виховної години стало проведення вікторини на тему: «Що в Україні най-, най-, най-», під час якої школярі мали змогу продемонструвати рівень своїх знань про нашу Батьківщину. Дітям дуже сподобалася гра, вони висловили своє захоплення цікавими фактами про державу.

Найбільше захоплення у дітей викликала імпровізоване змагання «Хто зверху?», під час якого школярі мали змогу відгадати популярні українські пісні та видатних українських діячів.

Наприкінці заходу було підведено підсумок та зазначено, що виховання патріотизму у підростаючого покоління – актуальна та необхідна складова для їхнього розвитку.

xd3-22_2.jpg

xd3b.jpg