lak

Що таке патронатна сім’я та як стати патронатним вихователем?

Центр надання соціальних послуг Розівської селищної ради

26 січня 2022 року працівниками відділу із надання соціальних послуг сім’ям, дітям та молоді Центру надання соціальних послуг Розівської селищної ради Пологівського району Запорізької області в Розівському відділі сприяння зайнятості Більмацької районної філії Запорізького обласного центру зайнятості було проведено семінар на тему: «Що таке патронатна сім’я та як стати патронатним вихователем?» з шукачами роботи щодо впровадження послуги патронату над дитиною.

bbd9bb-V.jpg

Під час зустрічі слухачі отримали вичерпну інформацію від працівників відділу про поняття патронату, патронатної сім’ї та патронатного вихователя, а також про те, як створюються патронатні сім’ї, хто може бути патронатним вихователем, які необхідні документи потрібні для створення патронатної сім’ї і таке інше.

Слухачі активно приймали участь у обговоренні, задавали питання, на які отримали обґрунтовані відповіді. Під час семінару працівниками відділу шукачам роботи були надані буклети «Патронат швидка сімейна допомога. Шукаємо професійних батьків».

7bad8-V.jpg