lak

Про проведену зустріч з бюро правової допомоги

Енергодарський міський ЦСС

Енергодарський міський центр соціальних служб у своїй діяльності постійно співпрацює з соціальними партнерами та громадськими організаціями.

bg6h.jpg

Так 27 січня, з метою підвищення рівня правової освіченості та обізнаності, поширення інформації про види безоплатної правової допомоги для спеціалістів Енергодарського міського центру соціальних служб була проведена інформаційна зустріч за участю головного юриста Енергодарського бюро безоплатної правової допомоги.

Під час зустрічі розглядалися питання юридичних аспектів: порядок отримання безоплатної первинної та вторинної правової різним верствам населення, перенаправлення клієнтів для отримання правової допомоги, трудові договори та угоди цивільно-правового характеру.

Така співпраця є досить важливою, оскільки постійно відбувається обмін інформацією і досвідом в межах відповідних функцій і повноважень кожної сторони, який базується на засадах захисту прав і свобод людини та громадянина, рівноправності та партнерства, взаємної вигоди, дотримання загальноприйнятих норм і принципів.

По завершенню зустрічі спеціалісти отримали інформаційні листівки та буклети.