lak

Про проведений майстер-клас з плетіння дівочої коси

Енергодарський міський ЦСС

27 січня 2022 р. за сприянням волонтера Енергодарського міського центру соціальних служб Горелишевої Валерії було проведено майстер-клас з плетіння дівочої коси з залученням дітей, молоді з інвалідністю, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (з дотриманням протиепідемічних та профілактичних заходів), в якому прийняли участь 7 осіб.

cd383_n.jpg

Кожна жінка завжди прагне добре виглядати та бути красивою. А створення гарного луку, насамперед, залежить від зачіски. Найпоширенішою зачіскою для волосся є коса. Коски бувають настільки різними, що навчившись їх плести, можна створювати собі новий образ на кожен день.

Під час майстер-класу, майстриня поділилась професійним досвідом та знаннями щодо правильного догляду за волоссям, а також розповіла, як позбавитись деяких косметичних проблем. Після чого Валерія продемонструвала вид плетіння коси на виворіт та навчила всіх учасників ним користуватися.

Захід був дуже цікавим як для новачків так і для тих, хто вже мав досвід у плетінні. Майстриня розкрила деякі секретики та тонкощі, як зробити косу акуратною та приголомшливою.

Наприкінці майстер-класу всі присутні упевнились, що бажання виглядати стильно та незвичайно, практичні тренування та терпіння дають свої плоди у вигляді оригінального косоплетіння.

Метою проведення заходу було сприяння розвитку пізнавальної активності і самостійності в роботі, міжособистісному спілкуванню, формуванню нових вмінь та навичок, впевненості в собі, підвищенню самооцінки через створення гарного зовнішнього вигляду.

cd069_n.jpg

xs3b6_n.jpg