lak

Надання гуманітарної допомоги

КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради

Допомога особам/сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах та не в змозі самостійно їх подолати – основне завдання КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради.

xsev4v.jpg

Завдяки допомозі благодійників та небайдужих мешканців, в КУ «Центр соціальних послуг» Веселівської селищної ради функціонує «Банк одягу» для людей, що опинилися у складних життєвих обставинах. В зимовий період для осіб/сімей, які отримують соціальні послуги за договором в установі було організовано роздавання теплих ковдр.

Висловлюємо вдячність пастору Християнської церкви «Жива віра» Сергію ПАПАЗЯНУ за постійну допомогу нашій установі. Налагоджена співпраця з вашою церквою надає можливість підтримати людину в складний період та допомогти їй подолати життєві труднощі.

Запрошуємо мешканців громади скористатися послугами «Банка одягу»: кому необхідно – безкоштовно отримати необхідні речі, а кому не потрібні старі – віддати. Поповнити «Банк одягу» може кожен бажаючий. Бажано, щоб одяг та взуття були у хорошому, чистому стані.

Якщо Ви або Ваші знайомі потрапили у складні життєві обставини та не в змозі їх подолати, звертайтеся за адресою: смт. Веселе, вул. Центральна, 162 або за телефоном: (06136)2-11-54.

xs3j21.jpg