lak

Тренінг для батьків « Які ми батьки?»

Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Оріхівської міської ради

Виховання дітей – це нелегкий, тернистий шлях, проходячи який батьки та діти будують свої відносини та життя. Яким воно буде –     залежить саме від батьків. Підтримка батьків у цьому нелегкому завданні - вихованні дітей,  є одним  із важливих напрямів діяльності  комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Оріхівської міської ради».

IMG_20220215_152357.jpg

 15.02.2022р. фахівцями проведено тренінгове заняття для матерів   сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах села  Новопавлівка.  Метою даного тренінгу було визначення основних труднощів, з якими зіткнулися сім’ї у процесі виховання дітей та пошук шляхів їх вирішення. Бід час інтерактивних вправ « Знайомство. Чим пишаюся», « Секретики», « Шукаємо помічників» та інших,  вдалося налаштувати батьків на усвідомлення проблеми,  знайти сильні та слабкі сторони дорослих, визначили суб’єктів, до яких можна звернутися за допомогою, підтримкою, розумінням. Під час  тесту «Які ви батьки?», матері   краще пізнали себе та  по-іншому поглянули на взаємовідносини з дітьми.

Всі учасниці приймали активну участь у виконанні та обговоренні тренінгових вправ.

Підводячи підсумки заняття перед матерями виступив староста с. Новопавлівка, який ще раз закликав батьків бути свідомими у вихованні своїх дітей, жити та робити вчинки, гідні лише поваги та наслідування. На при кінці тренінгу усім учасникам надано буклети « Памятка для батьків . 10 кроків щоб стати кращими батьками» та вручено благодійну допомогу у вигляді засобів гігієни.

У заході прийняло участь 9 осіб. Захід проведено з дотриманням карантинних обмежень.

IMG_20220215_143257.jpg             1644994377712.jpg