lak

квест «Я у себе є»

Енергодарський міський центр соціальних служб

Щороку 14 лютого люди відзначають День святого Валентина. Це свято сповнене кохання, краси, доброти та сердечності. Історія походження цього свята оповита легендами та міфами, а традиції святкування різноманітні.

Святкували його і в Енергодарському міському центрі соціальних служб.

фото_4.jpg

 Провідним фахівцем із соціальної роботи Іриною Шапкіною та психологом, арт-терапевтом Мариною Махньовою для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування був організований та проведений квест «Я у себе є».

Мета заходу: ознайомити дітей з легендами виникнення Дня святого Валентина, з традиціями святкування свята в різних країнах; розвиток життєвих навичок самопідтримки, саморегуляції, вміння справлятися зі стресами та труднощами, розвиток навичок спілкування, пізнання свого Я.

Під час квесту діти виконували  різні вправи, змагались командами одна з одною за перемогу. Учасники проявили вміння, творчість і  оригінальність.

В цей день не обійшлось без теплих привітань до Дня святого Валентина. Спеціалісти побажали дітям тепла від рідних і близьких людей, турботи, комфорту. По закінченню діти отримали подарунки у вигляді шоколадного серця.Таким чином спеціалісти змогли викликати у дітей позитивні емоції, піднесений настрій, почуття свята.Груповим заходом охоплено 11 осіб.

фото_2.jpg