lak

Святкова онлайн зустріч

Запорізький обласний ЦСС

Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир (рішення ООН від 1977 року) або Міжнародний жіночий день - це міжнародна дата, яка щорічно відзначається 8 березня на згадку про культурні, політичні та соціально-економічні досягнення жінок.

изображение_viber_2022-03-08_12-28-51-441.jpg

В Україні останніх часів цей день, в основному, має соціокультурне значення і зосереджений на святкуванні жіночості, яка асоціюється з весною, оновленням, відродженням, любов’ю, красою…

Жінка, кохання, вірність, мир – люди не випадково ставлять поряд ці та інші заповітні слова. Вони з особливою силою і повнотою уособлюють одвічне покликання жіноцтва – дарувати життя і бути берегинями найбільших його цінностей

У сьогоднішній воєнний час ці цінності мають особливе значення.

Тому для підтримки один одного, для впевненості, витримки, надії в краще, віри в майбутнє, любові до рідної землі, підняття сили духу і створення, не дивлячись ні на що, святкового весняного настрою, працівники Запорізького обласного центру соціальних служб провели онлайн зустріч привітали один одного зі святом та поділилися останніми життєвими новинами. Зустріч була приємною, підтримуючою та сповненою віри в найближче мирне, щасливе майбутнє.

Незважаючи на воєнні дії в країні Запорізький обласний центр соціальних служб продовжує працювати дистанційно і за графіком.

Крім того спеціалісти центру також на волонтерських засадах намагаються робити можливе для спільної перемоги: надають кризову психологічну допомогу тим хто її потребує, збирають гуманітарну допомогу для вразливих верств населення та готують смаколики для бійців тероборони.

изображение_viber_2022-03-08_12-28-46-694.jpg

изображение_viber_2022-03-08_12-28-40-779.jpg