lak

Соціальні виплати як ресурс підтримки сімей з дітьми в умовах війни

Запорізький обласний ЦСС

25 травня 2022 року заступник директора та фахівці Запорізького обласного центру соціальних служб взяли участь у вебінарі «Соціальні виплати як ресурс підтримки сімей з дітьми в умовах війни».

ипе.jpg

Цей вебінар став другим із низки навчальних вебінарів із залученням представників Мінсоцполітики, Нацсоцслужби, експертів проекту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe) та благодійної організації «Партнерство «Кожній дитині» запланованих протягом травня-червня 2022 року.

Вебінар, який відбувся 25 травня мав на меті розкрити актуальні питання щодо видів, умов призначення та механізмів виплати державної соціальної допомоги у воєнний час, висвітлити особливості допомоги внутрішньо переміщеним особам та органам місцевого самоврядування, а також допомоги за рахунок коштів міжнародних донорів.

Проведені на замовлення Мінсоцполітики вебінари в рамках проєкту «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни» допоможуть спеціалістам центрів соціальних служб ефективно та оперативно надавати соціальні послуги вразливим категоріям населення.