lak

Робоча нарада Мінсоцполітики з обласними центрами соціальних служб

Запорізький обласний ЦСС

09 червня відбувалася робоча нарада фахівцями Мінсоцполітики та Нацсоцслужби з директорами обласних центрів соціальних служб. На порядку денному було обговорення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002р. №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів та коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», з метою узгодження їх з іншими нормативними документами та надання пропозицій щодо корегування діючих нормативів відповідно до сьогоднішніх потреб та вимог до працівників соціальної сфери та оплати їх праці.

golovna_452.jpg

Крім того, обговорювали питання з представниками Нацсоцслужби щодо підготовки звітності за I півріччя 2022р, зокрема щодо надання соціальних послуг, враховуючи ситуацію з воєнною агресією росії проти України та окуповані території.

Перед директорами обласних центрів виступила заступник директора МБО «Партнерство «Кожній дитині»» щодо анонсування навчальних вебінарів, а також підготовки регіональних тренерів за напрямком сімейних форм виховання.