lak

групи_підтримки

🔵 Родини військовослужбовців стикаються з унікальними і непростими викликами. Так само непростими є почуття, які вони переживають у цих нових і часто непередбачуваних життєвих обставинах.

296909722_3380521258890150_7731763978220059518_n.png

 🟣 Ми продовжуємо проводити підтримуючі групи для дружин військовослужбовців, в яких за бажанням можна поділитися своїми почуттями з тими, хто проходить через схожий досвід.

✅ Це серія зустрічей. Вони відбуваються онлайн. Тож долучитися легко.

✅ Для цього попередньо достатньо заповнити анкету для реєстрації https://forms.gle/77CAwcoXYkufsKjU9

✅ Участь в групах підтримки безкоштовна. Для більш комфортного спілкування групи є закритими, а кількість учасниць обмежена — до 15 осіб. Зустрічі проходять на платформі Zoom раз на тиждень і тривають 2 години.

👩‍💻 Такий простір створено для того, щоб відчувати безпеку взаємодії та підтримку. Формат спілкування в групах не є терапевтичним, але зустрічі супроводжують двоє психологів для того, щоб створити і підтримати атмосферу та дружню комунікацію.

🙏 Однією парою ведучих є психологи Ірина Івакіна та Анастасія Голота, які мають великий досвід проведення підтримуючих груп, у тому числі для дружин військовослужбовців Наші групи підтримки спрямовані на те, щоб:

🔹 допомогти вам відчути власну опору та підтримку інших;

🔹 ознайомити вас із техніками стабілізації та самодопомоги, щоб мати змогу витримувати тиск сьогодення;

🔹 організувати обмін досвідом між жінками для підтримки одна одної;

🔹 допомогти знайти додаткові способи налагодження комунікації в родині в існуючих умовах;

🔹 створити можливість говорити про важливе без стороннього осуду.

❤️ Приєднуйтеся. Залишайтеся сильними, зміцнюйтесь разом.

🤝 Організатори: громадська організація «Громадський рух «Жіноча Сила України» за підтримки ГО «Інститут психології здоров'я Institute of Health Psychology»

✅ Групи підтримки проводяться в рамках проєкту «Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства», що впроваджується ІСАР Єднання за фінансової підтримки Європейського Союзу. Їх зміст є виключною відповідальністю ГО «Жіноча Сила» і не обов`язково відображає позицію Європейського Союзу.

🔵 У разі потреби консультації із соціальних питань телефонуйте нам за номером ☎️ 0 800 332 720 (усі дзвінки безкоштовні)

Ми працюємо щодня з 10:00 до 20:00

#підтримка_сімей_військовослужбовців

#служба_підтримки_сімейвійськовослужбовців

#психосоціальна_підтримка_сімей_військовослужбовців

#Служба_психосоціальної_підтримки_сімей_військовослужбовців