lak

Планшети задля ефективної організації надання соціальних послуг

Запорізький обласний ЦСС

В умовах військової агресії Росії соціальні працівники продовжують надавати послуги українським родинам з дітьми.

jgtd.jpg

Щоб забезпечити комплексну підтримку працівників соціальної сфери на прохання Міністерства соціальної політики, ЮНІСЕФ закупив планшети.

Йдеться про розширення електронної системи кейс-менеджменту, яка надасть можливість спростити документування та допоможе забезпечити соціальних працівників технічним обладнанням для цифровізації роботи.

«Робота соціальних працівників в умовах війни набуває особливої актуальності. Разом із тим, надзвичайно сильно зростає навантаження на них. Тому є потреба допомогти їм додатковими знаннями, надати навички психологічної допомоги, забезпечити цифровими інструментами для полегшення роботи. Всі ці заходи є пріоритетами для нас та наших міжнародних партнерів. Ми вдячні ЮНІСЕФ за підтримку процесів розвитку соціальних послуг в Україні» - заявила Міністерка соціальної політики України Оксана Жолнович.

Особливо приємно отримати гаджети фахівцям соціальної роботи з Запорізького району з нагоди Дня працівника соціальної сфери. Щиро вдячні за підтримку працівників соціальної сфери в такі важкі часи.

petromu.jpg

hdye.jpg

vge.jpg