lak

В найкращих інтересах дитини

Запорізький обласний ЦСС

В рамках виконання завдань проєкту ЮНІСЕФ «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни», який реалізується на замовлення Мінсоцполітики МБО Партнерством «Кожній дитині», в процесі підготовки тренерів для навчання кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни/піклувальники, усиновлювачі, патронатні вихователі за програмою, що затверджена наказом Мінсоцполітики від 12.09.2022 за № 245.

golovna_827.png

14 грудня 2022 року спеціалісти Запорізького обласного центру соціальних служб взяли учать в онлайн вебінарі «Міждисциплінарна команда: партнерство та прийняття рішень в найкращих інтересах дитини». Заняття із зазначеної теми є складовою програми підготовки кандидатів у патронатні вихователі, що реалізують тренери обласних центрів соціальних служб, які пройшли етапи підготовки (очний та офлайн) та відпрацювання практичних навичок.

Метою заходу є формування готовності тренерів до проведення заняття для міждисциплінарної команди з підтримки патронату над дитиною, що проводиться в рамках програми підготовки кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни/піклувальники, усиновлювачі, патронатні вихователі, що затверджена наказом Мінсоцполітики від 12.09.2022 за № 245.

vg6y.png