lak

Подарунки до Дня Святого Миколая

Запорізький обласний ЦСС

Навіть в умовах війни діти не повинні залишатися без святкового настрою, новорічного дива, подарунків, особливо діти вразливих категорій.

gjlovna_838.jpg

До Департаменту соціального захисту населення звернулась Запорізька обласна координаційна Рада громадських об’єднань та організацій по роботі з громадянами щодо можливості придбання солодких новорічних подарунків для дітей із найбільш вразливих сімей, а саме дітей з особливими потребами, дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, дітей із сімей внутрішньо переміщених осіб, дітей загиблих/зниклих воїнів ЗСУ тощо.

З метою підтримки родин з дітьми, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки за кошти обласного бюджету Запорізьким обласним центром соціальних служб за дорученням Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації були придбані солодкі новорічні подарунки.

19 грудня 2022 року під час новорічної вистави в Запорізькому державному цирку дітлахи отримали солодкі новорічні подарунки.

Крім того солодощі під ялинку отримала малеча під час інших заходів за заявками громадських організацій, які також опікуються дітьми, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

трbg.png

изображение_viber_2022-12-21_14-53-53-925.jpg