lak

Соціальна робота в Запорізькій громаді

Запорізький обласний ЦСС

З 15 лютого 2023 року в рамках реалізації проекту «Спільно. Соціальні послуги» на виконання завдання про посилення спроможності надавачів соціальних послуг забезпечувати якісні соціальні послуги та міжвідомче перенаправлення для вразливих сімей з дітьми, ГО «Дніпровська ліга соціальних працівників» розпочала тривалу роботу для побудови ефективної співпраці фахівців соціальної сфери із забезпечення дотримання прав та найкращих інтересів дітей в громаді.

golovna134.jpg

27 лютого 2023 року директор та спеціаліст Запорізького обласного центру соціальних служб взяли участь в онлайн зустрічі, де розглядалися питання соціального захисту вразливих сімей в умовах війни та важливості міждисциплінарних команд.

З 06 по 08 березня 2023 року спеціалісти Запорізького обласного центру соціальних служб взяли участь в тренінгу «СОЦІАЛЬНА РОБОТА В ГРОМАДІ: ведення випадку та оцінка потреб» для спеціалістів соціальної сфери Запорізької громади, дотичних спеціалістів соціальної сфери громади, фахівців із соціальної роботи.

Метою тренінгу є підвищення компетентності спеціалістів соціальної сфери Запорізької громади щодо здійснення соціальної роботи в громаді, ведення випадку та гуманітарного реагування.

hiug.jpg

cd3m.jpg

cde9.jpg

sd6.jpg