lak

Соціальна робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах

«ЦНСП» Матвіївської сільської ради

Соціальна робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямів діяльності ЦНСП Матвіїської сільської ради.

изображение_viber_2023-06-27_16-29-25-609.jpg

27.06.2023 фахівці ЦНСП Матвіїської сільської ради та поліцейський громади відвідали 5 родин, які опинилися в складних життєвих обставинах. Мета візитів: інформування щодо відповідальності батьків за неналежне виховання дітей. Під час відвідування були оглянуті умови проживання родин, зібрана інформація щодо поводження батьків з дітьми, їх побуту, спільного проживання.

В ході відвідування було вирішено питання допомоги в оформленні необхідних документів для отримання соціальної допомоги в рамках програми «Турбота». Багатодітну родину перенаправлено до старости округу для отримання необхідної гуманітарної допомоги (6 продуктових та 1гігієнічний набори). Крім того було надано інформацію щодо оформлення субсидії та графіку виїзного прийому Пенсійного фонду на території громади.

Надалі ці родини перебуватимуть в полі зору поліції та фахівців ЦНСП Матвіїської сільської ради з метою надання необхідної допомоги у подоланні проблем, які спричиняють складні життєві обставини.