lak

Продовжується навчання тренерів

Запорізький обласний ЦСС

Забезпечення кожної дитини сімейним вихованням для її благополуччя та розвитку (підготовка кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни/піклувальники, патронатні вихователі) – пріоритетний напрям діяльності Мінсоцполітики і одне із головних завдань обласного центру соціальних служб.

golovna_636.jpg

Тому підготовка тренерів за Програмою, затвердженого наказом Мінсоцполітики від 12.09.2022 р. № 245 є важливим і відповідальним кроком.

Програма підготовки тренерів триватиме 4 місяці і складається з п`яти обов`язкових частин – онлайн, офлайн навчань і практичних занять для відпрацювання навичок.

Пройшовши попередній конкурсний відбір серед фахівців всієї України практичний психолог Запорізького обласного центру соціальних служб взяла участь у першому етапі навчання в форматі офлайн під назвою «Тренінг для тренерів», який відбувся у м. Києв в форматі тематичної онлайн сесії відбувся другий етап навчання.

А з 11-15 вересня 2023 року спеціаліст Запорізького обласного центру соціальних служб взяла участь у третьому етапі навчання в форматі офлайн який відбувся у м. Києв.

Під час навчання група майбутніх тренерів мала змогу ознайомитися зі змістом базового модулю та варіативної програми навчання відповідних груп кандидатів, а також на практиці відпрацювати деякі вправи базового модулю та варіативної програми вже в якості тренера, вдосконалити свою тренерську майстерність, обмінятись досвідом у професійному колі колег, а також отримати зворотній зв’язок від експертів проекту.

изображение_viber_2023-09-19_16-18-48-892.jpg