lak

В області реалізується програма «Психологічна допомога військовослужбовцям»

КЗ «Запорізький обласний центр соціально-психологічної допомоги»

Психологічна підтримка військовослужбовців дає можливість запобігти «невидимим пораненням» або зменшити їхній вплив на психоемоційний стан. Коли людина обізнана з можливими життєвими ризиками, вплив травмуючої події (зокрема, участь у бойових діях) є значно меншим.

380720791_290761950367662_4063252590631279039_n.jpg

Надання первинної психологічної допомоги, у випадках отримання бойового стресу або бойової психічної травми військовослужбовцями, покладається здебільшого на психологів.

У період воєнного часу, за умови, тривалих фізичних і моральних навантажень, які нерідко перевищують межі людських можливостей, особливо важливим є наявність поряд людини, яка вислухає, дасть пораду та підтримає.

На сьогодні в області діє КЗ «Запорізький обласний центр соціально-психологічної допомоги» ЗОР (далі – Центр) http://kriziscentr.net/, що надає невідкладну комплексну допомогу захисникам, родинам та близьким військових, зокрема: психологічну підтримку та юридичні послуги.

Психологині Центру реалізують програму «Психологічна допомога військовослужбовцям», мета якої стабілізувати психоемоційний стан військовослужбовців, надати психологічну допомогу та підтримку, віднайти сенси житті та внутрішні ресурси.

Програма розрахована на учасників бойових дій, у тому числі, звільнених з військової служби.

З початку реалізації Програми, до Центру вже звернулися 7 військовослужбовців.

Звернутися до фахівців КЗ «Запорізький обласний центр соціально-психологічної допомоги» ЗОР для отримання зазначеної допомоги можна за номерами телефонів:

+38 (098) 997-03-34;

(061) 769-79-63

Адреса: 69104, м. Запоріжжя, вул. Північнокільцева, 22-а Електрона пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.