lak

Юридичний консультант оголошення

Ліга соціальних працівників України в рамках реалізації Проєкту "Забезпечення системного реагування на потреби дітей, які повернулися до біологічних сімей з інтернатних закладів та дітей групи ризику". який імплементується за підтримки ЮНІСЕФ (далі - Проєкт), шукає юридичних консультантів

Vakansia.jpg

Місце надання послуг: Запорізька область

Кількість вакантних посад: 1

Період надання послуг - до 25 грудня 2023 року

Загальна кількість годин надання послуг не перевищуватиме 20 годин.

Обов'язки:

надання юридичних консультацій сім'ям з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах;

надання юридичних консультацій регіональним менеджерам, фахівцям із соціальної роботи, сім’ям, з якими працюють фахівці в рамках проекту щодо юридичного захисту прав дітей в сім'ях, які перебувають в складних життєвих обставинах, протидії домашньому насильству, жорстокому поводженні з дитиною та інших питаннях захисту прав дитини:

надання юридичних роз'яснень щодо можливості звернення за захистом порушених прав дитини; надання юридичних консультацій стосовно припинення образ над дитиною, булінгу дитини, цькування з боку однолітків, дорослих, батьків або осіб які їх замінюють; надання роз'яснень щодо притягнення до відповідальності винних у порушенні прав дитини.

Пропозиції надісилайте до 17.00 09 жовтня 2023 року на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

В темі листа обов’язково зазначити ,,Юридичний консультант”.

Пропозиції, що надіслані на іншу електронну адресу та/або з копією на іншу адресу, не розглядаються.

Пропозиції, що надіслані із порушенням термінів надсилання, не розглядаються.

Вимоги: Повна вища юридична освіта;

Не менше 3 років досвіду роботи на посаді юриста / юрисконсульта або іншій рівнозначній посаді на підприємстві, в установі, організації, яка в т. ч. опікується захистом прав дітей або 2 роки відповідної юридичної практики в сімейному (цивільному, адміністративному) праві.

Обізнаність в законодавстві: знання законодавства у сфері соціальної роботи та надання соціальних послуг, захисту прав дітей, влаштування дітей до сімейних форм виховання, протидії домашньому або гендерно обумовленому насильству, протидії торгівлі людьми, булінгу / цькуванню дітей (Конституція України; Закон України про соціальну роботу та соціальні послуги; постанови Кабінету Міністрів України про організацію надання соціальних послуг тощо; накази Міністерства соціальної політики України).

Вільне володіння українською мовою.

Документи, які необхідно надати для участі у відборі:

Реєстраційні документи фізичної особи – підприємця або самозайнятої особи (для адвокатів);

Мотиваційний лист до 1 сторінки А-4, який доводить, що учасник тендеру відповідає критеріям прийнятності та має досвід;

Детальне резюме (CV), яке демонструє, що учасник відповідає критеріям прийнятності та має відповідний досвід.