lak

Вдосконалення та формування нових навичок ефективної роботи в умовах війни

 Запорізький обласний ЦСС

Завдана війною шкода — психологічна, матеріальна, фізична негативно впливають на життя кожного з нас, а особливо на тих, хто перебуває у складних життєвих обставинах. Нині кількість людей, які потребують допомоги соціальних працівників, істотно зросла, а соціальні працівники потребують навчання новим методам та підходам до роботи з клієнтами.

nju.jpg

 

 4-5 жовтня 2023 року в м. Київ у межах роботи компонента «Місцеве самоврядування та реформа децентралізації» Програми ООН із відновлення та розбудови миру, проводиться тренінг «Ефективні технології комунікації з людьми, що потребують кризового консультування та психосоціальної допомоги».

Відповідна програма розрахована для працівників сфери соціального захисту, які за посадовими обов'язками координують/організовують/надають соціальні послуги консультування та психосоціальну допомогу, а також працівники мультидисциплінарних бригад психомедико-соціальної допомоги.

Захід передбачає ознайомлення з різними методами соціальної роботи у кризових ситуаціях, опанування наративного та мотиваційного методів ефективного виконання функцій працівників соціальних служб, вдосконалення комунікативних навичок взаємодії з вразливими клієнтами та формування у соціальних працівників самодопомоги у критичних умовах роботи.

 До участі у тренінгу також долучилися 3 спеціалісти Запорізького обласного центру соціальних служб, які координують надання соціальних послуг консультування та психосоціальної допомоги по області.

opl2.jpg

vf54.jpg

vfr.jpg