lak

Солодкі подарунки до Дня Святого Миколая

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦСС

    День святого Миколая у грудні розпочинає цикл зимових свят в Україні. Це велике церковне свято і улюблений день дітлахів, які традиційно отримують «від Миколая» солодощі й подарунки. Навіть в складних умовах сьогодення діти повинні отримувати свято.

изображение_viber_2023-12-06_10-12-33-064.jpg

    Саме тому, за зверненнями Запорізької обласної координаційної Ради громадських об’єднань та організацій по роботі з громадянами, які потребують соціальної підтримки та Служби у справах дітей Запорізької обласної державної адміністрації, які надійшли до Департаменту соціального захисту населення, Запорізьким обласним центром соціальних служб, за дорученням Департаменту, за кошти обласного бюджету були придбані солодкі новорічні подарунки для дітей які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

     То ж дітки з із прийомних, опікунських сімей, дитячих будинків сімейного типу - внутрішньо переміщених до обласного центру, отримали солодкі подарунки під час  святкової пізнавально - розважальної програми з новорічними  героями в Запорізькій обласній філармонії, яка відбулася 4 грудня 2023 року.

     Крім того солодощі під ялинку отримала малеча під час інших заходів за заявками громадських організацій, які також опікуються дітьми, що потребують особливої соціальної уваги та підтримки.