lak

Завершальний етап для майбутніх тренерів

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦСС

    5-6 грудня 2023 року в м. Київ відбувається завершальний етап навчання для майбутніх тренерів за Програмою підготовки кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни/піклувальники, усиновлювачі, патронатні вихователі, що затверджена наказом Мінсоцполітики від 12 вересня 2022 р. № 245

зображення_viber_2023-12-06_09-33-20-185.jpg

    Дане навчання розпочалося з вересня 2023 року на замовлення Національної соціальної сервісної служби України, в рамках Проєкту ЮНІСЕФ «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни» Партнерством «Кожній дитині».

    29 учасників навчання з різних обласних центрів соціальних служб України, у тому числі із Запорізького обласного центру соціальних служб, протягом вересня-листопада 2023р. пройшли очний тренінг з тренерської майстерності, тематичні онлайн сесію та ще один очний тренінг.

    Для завершення навчального курсу та отримання сертифікату за Програмою спеціаліст Запорізького обласного центру соціальних служб пройде практику, що передбачає проведення в грудні 2023 року занять для груп кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі, опікуни/піклувальники, усиновлювачі та патронатні вихователі у практикуючого тренера Запорізького обласного центру соціальних служб сертифікованого за Програмою.