lak

Виїзна робота в дитячому будинку сімейного типу

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦСС

    15 грудня 2023 року, з метою мінімізації ризиків емоційного вигорання матері-виховательки та згуртування всіх членів родини, відбулося виїзне групове заняття для дітей та дорослих дитячого будинку сімейного типу Поваляєвої Ірини Володимирівни, в якій виховуються 9 дітей-вихованців.

 

    Захід  організовано та проведено спеціалістами відділу організації навчальних заходів для сімейних форм виховання Запорізького обласного центру соціальних служб -  начальницею відділу Макущенко Юлією та методисткою Махнибородою Дарією за участю сімейної та дитячої психологині Безпечного простору для жінок і дівчат «Затишно spase Запоріжжя» Копаниці Світлани та спеціалістки Запорізького міського центру соціальних служб Самойленко Галини, яка здійснює соціальний супровід дитячого будинку сімейного типу.

111111111.jpg333333.jpg22222.jpg

 

    Під час зустрічі Копаниця Світлана провела для родини психологічну гру «Таємниці у сімейному колі». Ця гра допоможе членам родини краще зрозуміти поведінку, звички, прагнення та особливості характеру не лише власні, а й один одного.

    Діти мали змогу долучитись до ігор, спрямованих на командоутворення, побудови довіри один до одного та просто відреагувати свої емоції під час веселої руханки.

    Захід було проведено в затишній та сімейній атмосфері дитячого будинку сімейного типу.

    По завершенню заняття начальницею відділу організації навчальних заходів для сімейних форм виховання була проведена супервізія для спеціалістки, яка здійснює соціальний супровід родини.

    Висловлюємо подяку своїм партнерам Безпечного простору для жінок і дівчат «Затишно spase Запоріжжя», безпосерпедньо Копаниці Світлані, яка долучилась до роботи.