lak

Розширення навичок психологічної та соціальної допомоги постраждалим особам під час війни та у період післявоєнного відновлення

Запорізький ОЦСС

Війна сповнена трагічних подій, що залишають травми людям та суспільству в цілому. Йдеться про тривалу психологічну напругу тих, хто пережив насильство або брав участь у бойових діях, і тих, хто пережив втрату близьких, свій дім, або був змушений виїхати з рідних країв. Це все може впливати на психологічний стан людей та мати негативні наслідки для інших сторін життя. Доступність кваліфікованої психологічно-соціальної підтримки для людей, що постраждали під час війни, в тому числі для дітей, є критично важливою складовою післявоєнного відновлення та відбудови.

 изображение_viber_2024-02-28_09-33-04-210.jpg

 

 

Саме тому у рамках спільного проєкту ОБСЄ та Міністерства соціальної політики України «Розбудова спроможностей національних партнерів у наданні соціальної підтримки та психологічної допомоги постраждалим внаслідок конфлікту людям під час війни та у період післявоєнного відновлення» з 27 по 29 лютого 2024 року в м. Київ проходить тренінг для фахівців соціальної сфери та представників НГО громад Запорізької області щодо розширення навичок психологічної та соціальної допомоги постраждалим особам під час війни та у період післявоєнного відновлення.

В тренінгу беруть участь дві фахівчині Запорізького обласного центру соціальних служб. Знання та навички, отримані за результатами тренінгу допоможуть їм в роботі з різними категоріями осіб.

        изображение_viber_2024-02-28_10-30-28-487.jpg 

        изображение_viber_2024-02-28_12-09-31-366.jpg