lak

Виїзне заняття до потенційної патронатної сім’ї

             Запорізький обласний ЦСС                                            

                                                      patronat.jpg

    14 березня 2024 року, в рамках тренінгу за варіативною програмою підготовки кандидатів в усиновлювачі, опікуни/піклувальники, патронатні вихователі, який проводить Запорізький обласний центр соціальних служб, відбулося виїзне заняття до кандидатки в патронатні вихователі та її помічника „Готовність сім’ї до патронату над дитиною”, за місцем проживання. Родина проживає в с. Дніпрові Хвилі Широківської сільської територіальної громади.

 

    За умовами навчання метою виїзного заняття було визначення готовності кандидатки в патронатні вихователі та її помічника до забезпечення патронату над дитиною.

    Спілкування відбувалось в тренінговому форматі. Також, в ході зустрічі спеціалістки Запорізького обласного центру соціальних служб з’ясували рівень обізнаності та усвідомлення кандидатки та її помічника щодо створення сім’ї патронатного вихователя, переконалися щодо відповідності житлово-побутових умов проживання  для забезпечення потреб дітей, які можуть бути влаштованими в їхню сім’ю.

    За результатами виїзного заняття було визначено високий рівень готовності кандидатки та її помічника до здійснення патронату над дитиною.