lak

Тренінг для тренерів з кризового менеджменту

   Запорізький ОЦСС

         З 1 по 5 квітня 2024 року, в рамках  реалізації  програми професійної підготовки  регіональних тренерів з кризового менеджменту у громадах з метою посилення готовності  місцевих громад до реагування у надзвичайних ситуаціях,  активізації місцевих ресурсів, зміцненню навичок психологічного відновлення та загального рівня життєстійкості у громаді, в с. Лісарня Мукачівського району Закарпатської області  проходить тренінг для тренерів, в якому бере участь заступник директора Запорізького обласного центру соціальних служб Світлана Репіна.

          Програма реалізується Центром  психічного здоров’я Національного уеіверситету  «Києво-Могилянська академія»,  у рамках проекту «Міжвідомча співпраця  у сфері охорони здоров'я» спільно з Центром профілактики насильства, травми i  суїцидів (м. Осло, Норвегія) та громадською організацією «Асоціація фахівців з розв'язання конфліктів та соціальної і психологічної підтримки «Слова допомагають» (м. Київ)

         Окрім 5-денного тренінгу, програма передбачає відпрацювання тренерських  навичок під супервізією експертів програми наступних 6 місяців.

         Після успішного проходження програми учасники отримають міжнародні сертифікати тренера-експерта, які дозволять проводити тренінги з кризового менеджменту на обласному рівні.

        0204.jpg