lak

Сім’я в квадраті

Запорізький обласний ЦСС

16 квітня 2024 року 9 спеціалістів Запорізького міського центру соціальних служб, які працюють з сім’ями, що опинилися в складних життєвих обставинах та тих сім’ях, в яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, мали змогу долучитись до перегляду документального фільму «Сім’я в квадраті» Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини «Dokudays UA».

7.jpg

    Захід було організовано Запорізьким обласним центром соціальних служб в рамках співробітництва з Безпечним простором для жінок і дівчат «Затишно spase» Благодійного фонду «Схід SoS».

    Метою заходу було надати методичний інструментарій по роботі з сім’ями, в яких виховуються діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та з сім’ями і дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах.

    Фільм розповідає про дівчинку Лолу, яку в ранньому віці удочерила Бельгійська родина. З часом дівчинка почала мріяти про возз'єднання зі своїми біологічними батьками з Китаю. Її мрія нарешті здійснилась.

    Модераторками заходу виступили: начальниця відділу організації навчальних заходів для сімейних форм виховання Макущенко Юлія та кейс-менеджерка Безпечного простору для жінок і дівчат «Затишно spase» Благодійного фонду «Схід SoS» Проніна Марія.

    Після перегляду фільму відбулося його обговорення.

    Дякуємо Безпечному простору для жінок і дівчат «Затишно spase» Благодійного фонду «Схід SoS».

    Для ознайомлення з діяльністю безпечного простору у Запоріжжі можна перейти за посиланням https://t.me/zatyshnoZaporizhzhia

    Всеукраїнська мережа «Затишно space» функціонує в 7 містах України. Робота спейсів у Черкасах, Вінниці та Кропивницькому реалізується за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID Ukraine – USAID Україна (BHA). У Запоріжжі, Миколаєві, Одесі та Харкові – за підтримки уряду Канади. БФ «Схід SOS» є імплементаційним партнером міжнародної гуманітарної організації CARE.

3.jpg