lak

Круглий стіл на тему “Адвокація послуги соціального супроводу під час інклюзивного навчання дітей з інвалідністю м. Дніпра”.

ГО «Аутизм. Свідоме батьківство» у співпраці з ГО “Ангел дитинства” м. Дніпро

18 липня 2024 року в м. Запоріжжя ГО «Аутизм. Свідоме батьківство» у співпраці з ГО “Ангел дитинства” м. Дніпро,  проведуть Круглий стіл на тему “Адвокація послуги соціального супроводу під час інклюзивного навчання дітей з інвалідністю м. Дніпра”.

 Запрошені гості:

- спікерка -Алексєєва Наталія Олексіївна - правозихисниця,  аспірантка Інституту спеціальної педагогіки і психології імені М.Ярмаченка Національної академії педагогічних наук України, корекційний педагог – логопед; Голова ГО “Ангел дитинства”

Під час проведення заходу відвідувачі отримають інформацію про адвокаційну кампанію з впровадження послуги соціального супроводу під час інклюзивного навчання дітей з інвалідністю м. Дніпра, дізнатись про етапи її реалізації, як приймалась програма, та які її переваги для батьків, дітей і громади. 

Що?

 

Коли?

Формат зустрічі

 

Запрошені до участі:

 

Круглий стіл на тему “Адвокація послуги соціального супроводу під час інклюзивного навчання дітей з інвалідністю м. Дніпра”.

18 липня 2024 року.  

Час роботи заходу з 11:00 до 13:00

 

Оффлайн, за адресою вул. Тургенєва, 29, хаб “Платформа спільних дій”

Реєстраційна форма : https://forms.gle/u4EHTKVbyS6Ps4Ci7

батьки дітей та молоді з інвалідністю та ООП, представники департаментів,  фахівці що працюють з дітьми та молоддю з інвалідністю та громадянського суспільства Запоріжжя та Запорізької області

Мови заходу: українська

За додатковою інформацією звертайтеся: Острогляд Наталія, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  або за телефоном 050-454-29-60

Захід організовано  ГО «Аутизм. Свідоме батьківство»   завдяки  проекту "До сталого розвитку через соціальні послуги у громадах", який є частиною Проєкту що реалізується Дитячим фондом UNICEF Ukraine та Центр соціальних послуг Джерело за фінансової підтримки Bundesministerium für wirtschaftliche Zusammenarbeit und Entwicklung (BMZ) через державний банк розвитку KfW.

Проєкт впроваджується в межах національної програми з розбудови системи кращого догляду за дітьми «Кращий догляд для кожної дитини».