lak

Онлайн нарада за підсумками І півріччя 2024 року

Запорізький ОЦСС

30 серпня 2024 року Запорізьким обласним центром соціальних служб було організовано та проведено онлайн нараду щодо аналізу здійснення соціальної роботи та надання соціальних послуг сім’ям/особам вразливих груп населення, у тому числі, які перебувають у складних життєвих обставинах.

 golovna_724.png

В умовах триваючої широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України, тимчасової окупації частини Запорізької області підсумковий моніторинг за І півріччя 2024р. проводився для діючих закладів з надання соціальних послуг Запорізького району Запорізької області.

В онлайн нараді взяли участь 19 осіб з центрів з надання соціальних послуг/центрів соціальних служб Запорізького району Запорізької області.

Метою онлайн наради було ознайомлення надавачів соціальних послуг Запорізького району Запорізької області із аналізом здійснення соціальної роботи та надання соціальних послуг сім’ям/особам вразливих груп населення, у тому числі, які перебувають у складних життєвих обставинах; визначення сильних та слабких сторін під час надання соціальних послуг сім’ям та сім’ям з дітьми.

Протягом онлайн наради розглядались такі теми як: загальний аналіз надання соціальних послуг сім’ям/особам вразливих груп населення, у тому числі, які перебувають у складних життєвих обставинах центрами соціальних служб, центрами надання соціальних послуг, проблемні питання та фіксація показників за результатам надання соціальних послуг відповідно до державних стандартів, специфіка здійснення соціального супроводження прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу під час виїзду за межі країни, або в інший регіон України під час воєнного стану.

nhy.png

zuен.png