САМ НА САМ ІЗ ПРОБЛЕМАМИ ? ТИ НЕ ОДИН!

   вересень, 2019 р

         Так повелося, що основна роль у вихованні  дітей відведена мамам, але ж погодьтеся, татусі відіграють у цьому  процесі не менш важливу роль. Адже батько - це авторитет,  однаково важливий  і для сина, і для  дочки, опора, приклад для наслідування та провідник  у світ дорослих.

        З 12.06.2019 року в КУ «Камʼянсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді»   Камʼянсько-Дніпровської  міської ради, перебуває під соціальним супроводом  сімʼя,  яка опинилась  у складних життєвих обставинах   Сергія  Григоровича Г.,  який проживає в м. Камʼянка-Дніпровська,  шістьох неповнолітніх дітей:   Іллю Г., 2012 р.н.,  Андрія  Г., 2008 р.н.,   Наталію Г., 2008 р.н.,  Василя Г., 2007 р.н., Марію Г., 2003 р.н., Максима Г, 2004 р.н.

IMG-9e162e308680f759667a6063b7ac82dd-V.jpg

        Так сталося, що  дружина Сергія Григоровича  Оксана  Миколаївна  захворіла  та померла,  діти залишилися без материнської любові  та  піклування.  Тож батько дітей,  Сергій Григорович залишився сам з дітьми без  жіночої підтримки та надійної опори по життю. Чоловік зіткнувся з багатьма проблемами матеріального, організаційного та побутового характеру. Перед ним предстало багато питань: що  робити  далі?  як замінити матір дітям та надати їм ту любов, турботу  та  направити на вірний життєвий шлях.

         В деякий момент постійні проблеми,  брак коштів,  відчай  трохи  зламали чоловіка, він не знав до кого звернутися за допомогою та підтримкою.

        Але  ж  чоловік не один, є люди не байдужі до чужих проблем.

       Тож батько дітей звернувся за допомогою до центру, спеціалісти центру завжди  готові  допомогти.  Під час роботи з родиною,   Сергій Григорович завжди йшов на контакт, до порад спеціалістів центру завжди прислухається, піклується про дітей, задовольняє потреби в медичному догляді. Забезпечує дітей всім необхідним в міру своїх можливостей.   Зі сприяння спеціалістів центру та враховуючи бажання дітей,   Максим та  Марія  вступили до  Великобілозерського аграрного професійного ліцею, Ілля, Андрій, Наталія, Василь  навчаються в  навчально-виховному комплексі «Дитячий садочок- загальноосвітньої школи I-III ступенів».        

         Хочеться відмітити, що незважаючи на   постійний  брак коштів, відчай, постійні проблеми,   батько дітей  все ж таки не опустив руки  та знайшов в собі сили виховувати та направляти по життю свої дітей та проявляти турботу, любов.

        Тому бажаємо міцного здоровʼя, процвітання та терпіння родині Сергія Григоровича!

        21.09.2019р. в м. Камʼянка – Дніпровська пройшло святкування 233 – річниці Дня  міста, і до цього свята,  за рішенням  керівництва   потрібно було подати на  нагородження кандидатуру сімʼї з числа багатодітних родин, які опинились   у  складних  життєвих  обставинах.  Таким чином,   за поданням  КУ К-Д МЦСССДМ  родину  Сергія Григоровича  на святі урочисто нагородили почесною грамотою та подарували мультиварку.

       СIMG-2948382352a66033d1192a430c079b08-V.jpgп

         Спеціалісти КУ «Камʼянсько-Дніпровський міський центр соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді»  пишаються батьками, які  незважаючи на всі проблеми  та труднощі в житті, не опускають руки та намагаються покращити  своє життя та своїх близьких.